KD Locusta Fondovi od sada Generali Investments

Obavještavamo vas kako je društvo KD Locusta fondovi i naš partner, sa jednom od najdužih tradicija u ovoj industriji u Hrvatskoj, ove godine postao dio međunarodne grupacije Generali i, unutar nje, dio skupine društava za upravljanje fondovima Generali Investments. 

Obavještavamo vas kako je društvo KD Locusta fondovi i naš partner, sa jednom od najdužih tradicija u ovoj industriji u Hrvatskoj, ove godine postao dio međunarodne grupacije Generali i, unutar nje, dio skupine društava za upravljanje fondovima Generali Investments. Sve prednosti dosadašnjih mogućnosti ulaganja i poslovanja ostaju iste, dok se s ovim događajem dodatno otvaraju vrata i pristup globalnim kretanjima i tržištima koje nudi jedna od najslavnijih i najpoznatijih međunarodnih financijskih grupacija. Generali je jedna od najvećih međunarodnih osiguravateljskih grupacija, a Generali Investments je jedno od najvećih europskih društava za upravljanje imovinom.

Što to znači?

Društvo KD Locusta fondovi promijenilo je ime u Generali Investments. Promjenom imena društva će se također promijeniti i imena fondova kojima društvo upravlja. U skladu s preimenovanjem, promijenit će se logotip društva, izgled i oznake uredskih prostorija, te izgled internetske stranice. Klijenti ne trebaju poduzimati nikakve dodatne radnje, budući je društvo sve poduzelo te ostaje sve isto kao i do sada (poslovanje, upravljanje, tim i sl.)