Pripajanje otvorenog investicijskog fonda s javnom ponudom KD Balanced

Obavještavamo Vas kako je s 03.03.2016. godine došlo do pripajanja otvorenog investicijskog fonda s javnom ponudom KD Balanced već postojećem Fondu pod upravljanjem KD Locusta Fondovi d.o.o. otvorenom investicijskom fondu s javnom ponudom ICF Balanced. Pripajanje je izvršeno u skladu sa Zakonom i uz suglasnost Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga koja je odredila omjer zamjene prema kojem se provela zamjena udjela u KD Balanced-u za udjele u ICF Balanced-u. Više detalja o provedenom postupku možete pronaći na internet stranici KD Locusta fondova (http://www.locustainvest.hr/uploads/obavijest-o-pripajanju-fondova-kdb-icfb-web.pdf).

Društvo KD Locusta Fondovi d.o.o. je u sklopu tog pripajanja fondu preuzimatelju promijenilo ime u KD Balanced, UCITS.

AS Osiguranje sukladno navedenim pripajanjem izvršila je zamijenu udjela po svim Fondpolicama koje su imale ugovoren fond KD Balanced.

Skrećemo pozornost, kako klijenti koji po svojim Fondpolicama imaju ugovoren fond KD Balanced  imaju mogućnost otkupa odnosno zamjene udjela u druge fondove koji se mogu ugovoriti u sklopu Police AS Osiguranja, i to bez naknade, dovoljno je samo popuniti zahtjev za promijenu po Polici.

Za sve informacije i dalje Vam stojimo na raspolganju na telefonu 01 62 85 101.

Zahtjev za promjenu možete preuzeti ovdje.