Vrijednosti

U Generali group u svojem radu slijedimo naših pet vrijednosti. Posvećujemo im najveću pozornost u međusobnim odnosima, a odražavamo ih i u odnosima s našim osiguranicima, poslovnim partnerima i svim ostalim sudionicima u okruženju.

Svojim djelovanjem poručujemo da smo pouzdani. Svi koji surađuju s nama mogu računati na nas jer postupamo prema 
načelu dobroga gospodara i dosljedno ispunjavamo svoja obećanja. 
Ostvarujemo očekivanja koja od nas imaju naši osiguranici, okruženje i zaposlenici.
Povjerenje gradimo na visokim etičkim standardima utemeljenim na otvorenim međusobnim odnosima i jedinstvenom djelovanju. Povjerenjem stvaramo okruženje u kojem s poštovanjem i uzajamnim pomaganjem uklanjamo prepreke i rastemo. Naši postupci zasnivaju se na poštovanju zajedničkih dogovora.
Neprestano razmišljamo o našim sljedećim koracima jer imamo dovoljno hrabrosti i zrelosti da kreiramo promjene. S
voje proaktivne aktivnosti usmjerujemo postizanju rezultata na području poslovanja kao i zadovoljavanja potreba naših osiguranika, vlasnika i zaposlenika. Naš pogled usmjeren je u budućnost.
Volimo svoj posao stoga u svoj rad unosimo strast i veselje. Izazove prihvaćamo s optimizmom jer vjerujemo da možemo ostvarivati promjene nabolje. Strast i veselje daju nam snagu da se ne zaustavimo na pola puta, nego da nastavimo zacrtanim putem do cilja.
Svojim radom i rezultatima dokazujemo da smo pobjednici. Uspjesi su plod zajedničkog rada, suradnje i entuzijazma pobjedničke ekipe koju čini više od tisuću zaposlenika. Vjerujemo u svoj uspjeh jer nas vode visoke moralne vrijednosti i poštovanje integriteta svakog pojedinca.